Magunkról

Néhány szót arról, hogy miért és hogyan csináljuk…

Cégünkről

ZS+G Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1997. őszén alakult. 2008. óta fő tevékenységünk háztartási ivóvíz és fürdővíz tisztító technológiák kis- és nagykereskedelmi értékesítése.

Cégünk a PurePro Usa Corp. (www.purepro.net) víztisztító gyártó vállalat termékeinek hivatalos importőre és forgalmazója Magyarországon.

PurePro Usa Corp.  vezető szerepet játszik a háztartási-, kereskedelmi- és ipari területen alkalmazott fordított ozmózis víztisztító berendezések, szűrőbetétek, membránok, szűrőházak és még sok más vízkezelő termék gyártásában, és az egész világra kiterjedő exportálásában. (Több, mint 1.000.000 eladott RO -fordított ozmózis- víztisztító rendszer a világon!) Fordított ozmózis víztisztítási technológia területén megszerzett 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Fordított ozmózis elvén működő víztisztítóik különleges tervezésűek és egyedi megoldással kivitelezettek, mely által ezen termékek egyszerűen beszerelhetők és megbízhatóan, biztonságosan üzemeltethetők.

Minősítések

A PurePro USA Corp. által gyártott fordított ozmózis (RO) készülékek megfelelnek az amerikai NSF Standard szabványnak és az Európa Uniós követelményeknek (CE tanúsítvány). A PurePro USA Corp. tagja Water Quality Association (WQA) USA vízminőségi egyesületnek, és a berendezések rendelkeznek e szervezet által ellátott védjeggyel és a minőséget igazoló WQA arany pecséttel (Gold Seal).

Az általunk forgalmazott fordított ozmózis (RO) víztisztítók ÁNTSZ/OTH alkamazhatósági engedéllyel rendelkeznek.

        

Viszonteladói értékesítésre várunk cégek, egyéni vállalkozók jelentkezését. További részletek itt: Információk viszonteladóknak>>

                                                             

Célkitűzésünk

Célunk, hogy Magyarországon is, mint világszerte számos országban (pl. Észak-Amerika, Ázsia vagy Nyugat-Európa), minél szélesebb körbe tudatosodjon az emberekben az otthoni víztiszttíás fontossága, illetve szükségességének ismerete. Az emberekben ezáltal kialakult tudatosság következményeként pedig végül eljussunk oda, hogy egyre több magyar család élvezhesse a valóban kristálytiszta, egészséges vizet.

Forrásvíz minőségű ivóvíz otthoni előállításához cégünk a fordított ozmózis (RO) technológián alapuló - ivóvíz tisztító berendezések alkalmazását javasolja, mert pillanatnyilag ez az egyetlen olyan víztisztítási technológia, amely megfelelő üzemelés mellett, biztosíthatja az emberi szervezet számára a valóban tiszta és egészséges ivóvizet.

Ezen végső célkitűzésünk elérése érdekében kiváló minőségű és kedvező árú (tehát kiváló ár-érték arányú) Fordított Ozmózis rendszerű víztisztító készülékeket és hozzávaló szűrőket, tartozékokat biztosítunk ügyfeleink számára.

A Fordított Ozmózis víztisztítóink beszállítói partnereként olyan nagy múlttal rendelkező céget (PurePro USA Corp.) választottunk, amely hosszútávon biztosítani tudja részünkre a megbízhatóan működő víztisztítókat és tartozékait. Tisztában vagyunk azzal, hogy célkitűzésünket nem lehet egyik napról a másikra elérni, ezért a kezdetekkor hosszútávra terveztük cégünk munkásságát. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ennyi év után is aktív részese lehetünk a víztisztító piacnak, és egyre nagyobb szegmensét fedhetjük le termékeinkkel. Ehhez természetesen hozzásegített minket a szakmai tapasztalunkon túl, a kitartó munkába fektetett energia, ügyfélközpontúságunk, jól működő viszonteladói hálózatunk, sikeres viszonteladó- és szervizes partnereink kiváló munkája és a hosszútávú elkötelezettségünk is.

Ügyfélközpontúság

Cégünket elérhetőségeinken megkereső érdeklődők, illetve terméket vásárló ügyfeleink részére igyekszünk azonnal, vagy ha ez nem lehetséges, mielőbb segítséget nyújtani, kielégítő választ, illetve tájékoztatást adni. Nálunk első az ügyfél elégedettsége.

Fordított Ozmózis rendszerű víztisztítót vásárló ügyfeleink kényelmét igyekszünk szolgálni az Ingyenes Szűrőcsere Figyelő Szolgálatunkkal >>

Törzsvásárlói kedvezmény Fordított Ozmózis (RO) rendszerű háztartási víztisztítót vásárlóinknak: visszatérő ügyfeleinknek, akik rendszeresen tőlünk vásárolják a korábban nálunk vett RO háztartási víztisztítójukhoz a szűrőbetéteket, törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk a szűrőbetétek mindenkori árából. Ennek mértéke 10%. A kedvezmény beváltásának módjáról ügyfeleinket e-mail-ben tájékoztatjuk vásárlást követően.

Minőségi elkötelezettség

Nálunk kizárólag olyan termékeket lehet megvásárolni, amelyek hozzájárulnak egy tiszta, méreganyag-mentes, egészséges élethez.

Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy vásárlóink hosszútávon elégedettek legyenek az egészségüket szolgáló, környezetüket kímélő, mindennapjaikban hasznos termékekkel.

A termékek kiválasztásánál előtérbe helyeztük azokat a termékeket, amelyek alapanyaga, technológiája, hatása vagy funkciója sajátos, ugyanakkor az ár-érték aránya pedig kedvező. Egyben törekedtünk a gyártói/beszállítói múlt, illetve a megbízhatóság és a minőség figyelembevételére is.

Fordított ozmózis (RO) háztartási víztisztítóink minőségi alkatrészei és megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy RO víztisztítóinkhoz a 2 év teljeskörű garancián túl, 10 év vízminőség garanciát is tudunk vállalni. (Ezzel kapcsolatos további információkat az RO háztartási víztisztítóink termékleírásában talál.)

Munkatársaink vevőszolgálatunkon többéves tapasztalatukkal maximálisan igyekeznek az Önök rendelkezésére állni és kérdéseikre maradéktalanul válaszolni.

A víztisztító-beszerelési munkák során kizárólag megbízható, tapasztalt szerelőket foglalkoztatunk, akik az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzik el a víztisztító berendezések beszerelését.

A termékeket minden esetben eredeti, gyári csomagolásban, termékleírással/gépkönyvvel és számlával együtt szállítjuk ki a megrendelő részére.

Weboldalunk üzemeltetését a vonatkozó jogszabályok betartásával üzemeltetjük.

                                                             

Filozófia

Folyamatosan, az emberi test részére idegen anyagokkal (táplálékkal bevitt káros adalékanyagok, szennyezett levegő, gyógyszerek, klóros víz, stb.) terheljük testünket, ezért szükségünk van a folyamatos méregtelenítésre, ehhez, illetve a hasznos tápanyagok (szerves vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek, stb.) hatékony felszívódásához, szervezetünk sav-bázis egyensúlyának megtartásához TISZTA VÍZRE van szükségünk!

A napi rendszerességgel bevitt, elegendő mennyiségű TISZTA VÍZ talán a legfontosabb (a rendszeres testmozgás mellett) ahhoz, hogy megelőzzük, illetve kordában tarthassuk a korunk vívmányainak (elektroszmog, iparosodás, környezetszennyezés, stb.) és a stresszel teli, eltunyult, "alultáplált" életvitelünknek köszönhető népbetegségeket.

... és vajon milyen az igazán tiszta víz? MSZ12749 Magyar Szabvány a következőképen fogalmazza meg a kiváló víz fogalmát:
"Kiváló víz: szennyező anyagoktól mentes, tiszta természetes állapotú víz. Az oldott anyag és a tápanyagterhelés csekély, szennyvízbaktérium nincs, ellenben az oxigéntelítettség közel teljes."

"Akinek csak városi víz áll a rendelkezésére, igen jó minőségű, úgynevezett "éltető" vizet (ozmózisvizet), csak egy házi, Fordított Ozmózis (RO) rendszerrel tud előállítani."

Országh József (professzor, egyetemi tanár)

TISZTA VÍZ, TISZTA ÉLET, NÁLUNK ELÉRHETŐ ÁRON!

Forgalmazott főbb márkák: PUREPRO - CLEANLIFE - AQUAFILTER - SMART - FLODRAVIN - ECONOMY SOFT –  ADWA

Ezúton kívánunk minden kedves Ügyfelünknek tisztább,
egészségesebb és boldogabb életet!

Forrásvíz Webáruház csapata

Forrásvíz Webáruház - ZS+G Ker. és Szolg. Bt. - https://viztisztitobolt.com