CleanLife Duo asztali víztisztító

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
CL-DUO
Gyártó:
CleanLife
16.000,-Ft
Nettó ár: 12.598,-Ft

A CleanLife Duo asztali víztisztító pultra, a mosogató mellé állítható, a csaptelepre szerelhető, 2 szűrőházas berendezés. A szűrést 2 db szűrőbetét végzi el. Bárki által könnyen felszerelhető.

A CleanLife Duo asztali víztisztító felszerelése: az asztali víztisztító nagyon egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve javasolt csatlakoztatni a konyhai csaptelepre az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelep végén lévő szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a víztisztító fehér vezetékén lévő ún. útváltó csapot. Amennyiben a konyhai csaptelep vége belsőmenetes, akkor alkalmazza a víztisztítóhoz járó menet átalakító adaptergyűrűt, ellenkező esetben anélkül csavarja fel az útváltó csapot a konyhai csaptelep végére.

 

Hogyan működik? A víztisztító átfolyó rendszerű, azaz a szűrőbetéteken átszűrődő víz közvetlenül a kifolyócsőn keresztül folyik ki. A csapvíz szűrése és a tisztított víz kifolyása rögtön megindul a konyhai csaptelep megnyitásával. A konyhai csaptelepre csatlakoztatott útváltó csap függőleges vagy vízszintes helyzete határozza meg a csapvíz útját. Függőleges helyzetben a csapvíz szűretlenül kifolyik a konyhai csaptelepből, vízszintes helyzetben pedig a víztisztítóba folyik, majd szűrést követően kifolyik annak saját kifolyócsövén keresztül. Lásd a képen!

A szűrőbetétek:

  1. 10"-os, 5 mikronos polipropilén szűrőbetét (F7-5)
  2. 10"-os, szemcsés szerkezetű aktívszén szűrőbetét (T/33 GAC) (F13)

Mit szűr ki a vízből?

  • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap...).

  • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagokat) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

  • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.

  • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot, cinket) is.

Javasolt szűrőbetét csere: maximum 12 havonta vagy 6.000 liter víz megtisztítását követően (amelyik előbb bekövetkezik).

Garancia a készülékre: 1 év

Gyártás helye: Tajvan

Műszaki adatok
Méret Készülék magassága: 33 cm, szélessége: 12,5 cm, hosszúsága: 22 cm
Max. tisztított víz hozam 200 liter/óra
Megengedett működési hőmérséklet 2-45°C
Megengedett hálózati víznyomás 2-6 bar
Szűrőbetét
Méret 10"x2,5"
Szűrőanyag polipropilén (PP) + granulált aktívszén (GAC)
Kapacitás 6.000 liter
Cikkszám F7-5, F13
Alkatrészek
Szűrőház 10" műanyag, 2 db
Kifolyócső fém, krómozott
Útváltószelep 3/8
Csővezeték 3/8