Flodravin Aquativ Plusz elektromos vízkőkezelő

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
FL-A-PLUSSZ
Gyártó:
Flodravin
23.500,-Ft 21.500,-Ft
Nettó ár: 16.929,-Ft

Kedvezmény: 2.000,-Ft

Duplatekercses elektromos (2-30.000 Hz) vízkőképződés gátló és mentesítő készülék.

Nincs szükség több százezer forint értékű vízkezelő rendszerekre ahhoz, hogy elkerüljük a vízkő kialakulását. A FLODRAVIN Aquatív Plusz elektromos vízkőmentesítő berendezés magyar találmány, amely nagy frekvenciás impulzusokat bocsát a vízcsövekrere tekert két-két vezetékre, aminek hatására az átfolyó vízben (véglegesen!) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete: a hópihe alakú kalciumkarbonát (vízkő) kristály szétrobban. Apró részecskéi már képtelenek összetapadni, ezáltal vízkőként lerakodni!

A 2 és 30 ezer Herz közötti teljesítményű a berendezés, az automatikus (emberi beavatkozást nem igénylő!) mikroprocesszoros vezérlés biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vizek esetében is! A FLODRAVI Aquatív Plusz elektromos vízkőmentesítő technológia fizikai és kémiai folyamat, leírása itt olvasható >>! Nem kell többé a környezetre is veszélyes vegyszerekkel védekezni és azokkal eltávolítani a vízkövet, mert a vízkő lerakódását megakadályozza a FLODRAVIN Aquatív Plusz: a vízkő nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal és egy kis része pedig megjelenik a szanitereken vagy a zuhanykabin falán, de ezek már vegyszer nélkül is könnyedén letörölhetőek(!). Ráadásul a kristály szemcsék pozitív töltésűvé válnak, s töltésüket az eddig lerakódott vízkőrétegből vonják el, gyengítve, majd fokozatosan oldva azt (kb. 1 éven belül oldja fel a csővezetékben korábban lerakódott vízkövet)! A FLODRAVIN Aquatív Plusz elektromos vízkőmentesítő hatására a mért vízkeménység nem csökken, viszont a vízkő nagy része nem rakódik le és "lágy" hatásúvá válik a vizünk.

A FLODRAVIN Aquativ Plusz elektromos vízkőmentesítő alkalmas olyan helységekhez, lakásokhoz, irodákhoz, stb., ahol külön-külön vezetéken érkezik a hideg- és a melegvíz. Olyan helyeken, ahol csak egy bejövő vízvezeték van (hidegvíz), oda a FLODRAVIN Aquativ >> alap berendezés a megfelelő!

A FLODRAVIN Aquativ Plusz elektromos vízkőmentesítő felszerelésével jelentős energiát, illetve pénzt takarít meg és végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme!

A vízkőmentesítő által kezelt víz: mivel felveszi a lágy esővíz tulajdonságait, ezért 15-20 %-kal szinte azonnal csökkenthető az adagolandó valamennyi mosószer mennyisége. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, kedvezően hat némely bőrbetegség megszűnésére. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. Vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

A FLODRAVIN Aquatív Plusz elektromos vízkőmentesítő készülék jellemzői és paraméterei:

- Könnyen, csőbontás nélkül, mindenféle csőre felszerelhető
- Karbantartást nem igényel
- Vegyi anyagok és sók hozzáadása nélkül működik, környezetbarát
- A víz minőségét nem változtatja meg
- Helyigénye kicsi: 30-50 cm
- Fali egység mérete: hosszúság-14cm x szélesség-10cm x magasság-6cm
- Az eszköz súlya: 20dkg
- Vízkezelő képesség: 3 köbméter/óra átfolyásig
- 5/4-es vízcső esetén 2 db készülék felszerelése szükséges (!)
- Maximális vízhőmérséklet: 90°C
- Érintésvédelem: II
- Elektromos csatlakozás: 230 V
- Energiafogyasztás: 1,9 W/h
- Minimális üzemi költség: kb. 40 Ft/év (!)

A FLODRAVIN Aquatív Plusz kereskedelmi forgalomba hozható: KERMI (E-96/7336), TÜV (MK 69240984 0001) és MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.

Garancia: 5 év készülék cserés garancia.

A FLODRAVIN Aquatív Plusz elektromos vízkőmentesítő felszerelése, karbantartása:

A FLODRAVIN Aquatív Plusz berendezés 3/8-20" átmérőig a csővezeték anyagától függetlenül, annak megbontása, átvágása nélkül külsőleg kerül felszerelésre.
Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni!
Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag). A szereléshez kb. 30 cm szabad csőfelület szükséges, a kellékek az egységcsomagban találhatók. A FLODRAVIN Aquatív Plusz felszerelése szakértelmet nem igényel.

(Megjegyzés: társasházaknál, ahol központilag szeretnék megoldani a vízkő kezelését, minden felmenő főágra 2 db készüléket ajánlott felszerelni!)

Készülék a mikroprocesszoros vezérlésű működése miatt, külső, azaz emberi beavatkozást nem igényel, ezzel elkerültük az emberi feledékenység okozta súlyos károkat a vezeték rendszerben! Nincs többé különböző frekvenciára történő kapcsolgatás!

Megoszt