PurePro RO105 RO víztisztító, "Klasszik"

Elérhető:
Készlethiány
Cikkszám:
EC105
Gyártó:
PurePro
66.000,-Ft 60.500,-Ft
Nettó ár: 47.638,-Ft

Kedvezmény: 5.500,-Ft

Kiegészítő termékek, opciók

Kérek (+5.600,-Ft)
Kérek (+6.500,-Ft)
Kérek (+5.600,-Ft)
Kérek (+26.800,-Ft)

A PurePro RO-105 “Klasszik” háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelben. "Klasszik" kivitel a legnépszerűbb RO víztisztító családunk!

Teljesen ugyanazt tudja, mint a nyomásfokozóval ellátott változata (PurePro RO105P), amelyet olyan esetekben javasolt alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás 3 bar alatt van. Ugyanis,  ha túl kicsi a hálózati víznyomás, akkor megnövekszik a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége. A nyomásfokozó kivitel alkalmazásával ezt elkerülhetjük.

A PurePro RO-105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db 12 lieters víztartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Szűrőbetétek:

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.

Gyártó: PurePro USA Corp.

TIPP! 

  • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz >>
  • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis  készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz >>
Műszaki adatok
Méret Készülék magassága: 45 cm, hosszúsága: 37 cm, szélessége: 20 cm. Víztartály magasság: 43 cm, átmérője: 28 cm.
Víztartály Űrtartalom: 12 liter. Anyag: fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).
Nyomásfokozó szivattyú NINCS
Max. tisztított víz hozam 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
Megengedett működési hőmérséklet 2-45°C
Megengedett hálózati víznyomás 3-7 bar
Előszűrők kivitele Hagyományos: szűrőház és szűrő nincsen egybeépítve.
Szűrőbetét
Előszűrők F-SZETT-3-GAC
RO membránszűrő TLC50 (50 GPD)
Utószűrő F6
Kiegészítő, vízkezelő egységek (külön rendelhetőek)
Visszasózó egység AIMRO
Energetizáló Biokerámia egység INFRA-RED
Lúgosító egység CL-PH
UV Lámpa szett UV1GPM