Silverex - Ezüst-ion vízkezelés

A Silverex márkacsalád tagjai különleges alapanyagú, exkluzív termékek, melyek szabadalmaztatott, ezüst nano-technológiát alkalmazva, egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Olyan rendkívüli eszközök, amelyekben ezüst felhasználásával, tiszta vizet alakítunk át ezüst-ion dús vízzé, amely antibakteriális, fertőtlenítő, és antioxidáns hatású.

A Silverex eszközök működésének lényege ún. metall-foam technológián alapul. A metal-foam (fém-szivacs) előállítása során az alapanyagként felhasznált fémből (jelen esetben laboratóriumi tisztaságú (99,99%-os) Ezüstből), segédanyagok hozzáadása nélkül, amorf-térháló struktúrájú, szivacs-szerű terméket hoznak létre. A különleges eljárást és a technológia alkalmazását Dél-Kóreában fejlesztették ki.

Az Ezüst-szivacsot tartalmazó Silverex zuhanyfej és a Silverex spray segítségével ezüst-ion dús vizet juttathatunk a kezelendő felületre.

A Silverex ezüst-ion termékek megfelelnek a szigorú vizsgálati követelményeknek és ártalmatlanok az emberekre, állatokra és növényekre.
A Silverex termékek számos nemzetközi innovációs kitüntetéssel és minősítéssel bizonyítják hatékonyságukat és biztonságosságukat.