Elektromos vízkőkezelés

Általános ismertető (termékek a leírás alatt)

Elektromos (2-30.000 Hz) vízkőképződés gátló és mentesítő készülékeket ajánljuk lakásokhoz, családi házakhoz, éttermekhez, panziókhoz, stb. 

Választási segédlet:FLODRAVIN készüléket 2 kivitelben gyártják. A szimpla vezetékpárosat (AQUATIV) olyan helyeken javasoljuk alkalmazni, ahol csak hidegvíz érkezik az ingatlanba, azaz 1 db betáp csővezeték van. Olyan helyeken, ahol a hideg- és melegvíz külön-külön csővezetékeken érkezik az ingatlanba, ott a dupla vezetékpáros (AQUATIV PLUSZ) a megfelelő!

A vízkőmentesítő által kezelt víz: mivel felveszi a lágy esővíz tulajdonságait, ezért 15-20%-kal szinte azonnal csökkenthető az adagolandó valamennyi mosószer mennyisége. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, kedvezően hat némely bőrbetegség megszűnésére. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. Vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

Nincs szükség több százezer forint értékű vízkezelő rendszerekre ahhoz, hogy elkerüljük a vízkő kialakulását. A FLODRAVIN elektromos vízkőmentesítő berendezés magyar találmány, amely nagy frekvenciás impulzusokat bocsát a vízcsőre tekert két vezetékre, aminek hatására az átfolyó vízben (véglegesen!) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete: a hópihe alakú kalciumkarbonát (vízkő) kristály szétrobban. Apró részecskéi már képtelenek összetapadni, ezáltal vízkőként lerakodni!

2 és 30 ezer Herz közötti teljesítményű a berendezés, az automatikus (emberi beavatkozást nem igénylő!) mikroprocesszoros vezérlés biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vizek esetében is! Az elektromos vízkőmentesítő technológia fizikai és kémiai folyamat, leírása itt olvasható >>! Nem kell többé a környezetre is veszélyes vegyszerekkel védekezni és azokkal eltávolítani a vízkövet, mert a vízkő lerakódást megakadályozza a FLADROVIN: a vízkő nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal és egy kis része pedig megjelenik a szanitereken vagy a zuhanykabin falán, de ezek már vegyszer nélkül is könnyedén letörölhetőek(!). Ráadásul a kristály szemcsék pozitív töltésűvé válnak, s töltésüket az eddig lerakódott vízkőrétegből vonják el, gyengítve, majd fokozatosan oldva azt (kb. 1 éven belül oldja fel a csővezetékben korábban lerakódott vízkövet)! A FLODRAVIN elektromos vízkőmentesítő készülék hatására a mért vízkeménység nem csökken, de nagy része nem is rakódik le és "lágy" hatásúvá válik a vizünk.

A FLODRAVIN elektromos vízkőmentesítő felszerelésével jelentős energiát, illetve pénzt takarít meg és végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme!