RO víztisztító szerviz

Videosegédlet RO (Fordított ozmózis elvén működő) háztartási víztisztítók beszereléséhez

RO (Fordított ozmózis elvén működő) háztartási víztisztítók szerviz költségei

Fenti video segítséget nyújt a RO víztisztítók beszereléséhez. Készülékeinket magyarnyelvű gépkönyvvel látjuk el, amely részletes beszerelési és beüzemelési, karbantartási, illetve hibaelhárítási leírást tartalmaz.

Amennyiben technikus által kéri a víztisztító beszerelését vagy karbantartását, esetleg szervizelését, akkor alábbi lehetőségek közül tud választani

RO víztisztítók beszerelését/szervizelését vállaljuk!

VÍZTISZTÍTÓ BESZERELÉS KÖLTSÉGE

Országosan: 17.000 Ft

VÍZTISZTÍTÓ KARBANTARTÁS KÖLTSÉGE*

(tartalmazza a kiszállást, gép átvizsgálását, szűrőbetétek cseréjét, szűrőcsere utáni üzembeállítást)

Országosan: 12.000 Ft*.

* Karbantartás költségen felül fizetendő: új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 1.000 Ft a plusz költség.

VÍZTISZTÍTÓ KI- MAJD ÚJ CÍMEN TÖRTÉNŐ BESZERELÉS KÖLTSÉGE**

(tartalmazza a kiszállást, átszállítást, gép átszerelését és átvizsgálását, esetleges szűrőbetét cserét, átszerelés utáni üzembeállítást)

Országosan (megyén belül), azonos napon történő átszerelés esetén: 20.000 Ft.**

** Ezen költségen felül fizetendő: esetleges szűrőcsere esetén az új szűrőbetét(ek) ára és az esetlegesen felhasznált alkatrész(ek) ára. Továbbá víztisztító fertőtlenítése esetén (amely a szűrőcserével együtt kérhető) 1.000 Ft a plusz költség.

VÍZTISZTÍTÓ SZERVIZELÉS MENETE ÉS KÖLTSÉGE

Meghibásodás esetén a víztisztítók szervizelésére két lehetőség van, miután a víztisztítót üzemeltető (Ügyfél) jelzi felénk a meghibásodás tényét:

1. Ügyfél beküldi vagy személyesen behozza előzetes időpont egyeztetést követően részünkre a víztisztítót (garanciális ügyintézésre a víztisztító kitöltött és lepecsételt gépkönyvével együtt!) javításra. Futárt tudunk biztosítani, melynek költsége országosan: 3.000 Ft. Nem garanciális esetben a szállítási díjon felül a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel. Garanciális esetben Ügyfélnek csak a beszállítási költséget kell kifizetnie.

2. Ügyfél helyszínen történő szervizelést kér: ekkor kiszállási díjat számolunk fel. Nem garanciális esetben a kiszállási díjon felül a szervizelés költségét (munkadíj, anyagdíj aktuális árajánlat alapján) számoljuk fel.
Kiszállási díjaink helyszínen történő szervizeléshez:
Országosan: 5.000 Ft

HELYSZÍNI FELMÉRÉS KÖLTSÉGE

Országosan: 5.000 Ft