Szűrőcsere Figyelő Szolgálat

Fordított Ozmózis (RO) rendszerű háztartási víztisztító berendezések szűrőcsere figyelő szolgáltatásunk

Az általunk forgalmazott RO háztartási víztisztítókhoz az alábbi INGYENES és KÖTELEZETTSÉGMENTES szolgáltatásunkat nyújtjuk minden egyes vásárlónknak.

Amennyiben Ön RO háztartási víztisztítót vásárol tőlünk, nem kell figyelnie, hogy mikor jár le a szűrőbetét javasolt/beállított élettartama, mi időben tájékoztatjuk ügyfél- és szűrőcsere nyilvántartásunk alapján, mikor érkezik el az Ön által előzetesen jóváhagyott szűrőbetét csereidő. Ez a szolgáltatásunk teljesen ingyenes és kötelezettségmentes!

A Szűrőcsere figyelő rendszer automatikusan működik és küldi ki a szűrőcsere értesítőleveleket az ügyfél által regisztrált e-mail címre. Ez a levél fontos információkat tartalmaz és egy törzsvásárlói kupont is, ezért érdemes ügyelni, nehogy véletlenül törlésre kerüljön az értesítíőlevél :)
(Megjegyzés: egyes e-mail postafiókok az automatikusan küldött leveleket a “Promóciók” (reklám üzenetek) vagy a “Spam”/ (kéretlen üzenetek) mappába teszik, így a szűrőcsere értesítő e-mail is erre a sorsa juthat, ezért körültekintően törölje ezen mappákban lévő leveleit!)

A szűrőbetétek cseréjét bárki el tudja végezni, szakértelmet nem igényel és az RO víztisztító berendezésekhez járó gépkönyvben is részletes segítséget talál hozzá! (Természetesen, igény esetén technikusaink is elvégzik a szűrőbetétek cseréjét, ennek költségeiről tájékozódhat a weboldalunkon itt: RO víztisztító szerviz >>)

A szűrőbetétek csereidejének -a vevő által jóváhagyott- beállítása a víztisztító berendezések megvásárlása/kiszállítása/beüzemelése után történik meg, minden esetben a javasolt szűrőcsere idők és a vevő által jelzett információk figyelembevételével.

Önnek nem kell mást tennie, mint felszerelést követően használni a víztisztító berendezését, mi Ön helyett is figyeljük az időt!

Forrásvíz Webáruház