PurePro M800 RO víztisztító "Kompakt", dizájn dobozban

Elérhető:
Készlethiány
Cikkszám:
M800
Gyártó:
PurePro
91.800,-Ft
Nettó ár: 72.283,-Ft

Kiegészítő termékek, opciók

Kérek (+5.600,-Ft)
Kérek (+6.500,-Ft)
Kérek (+5.600,-Ft)
Kérek (+31.000,-Ft)

A PurePro M800 “Kompakt” háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés, dizájn dobozban.szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek, melyek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb. Felépítése és szűrőbetét kivitele azonos az  M500 “Kompakt” RO víztisztítóval, annyiban különbözik tőle, hogy az M800 víztisztító egysége egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve.

Teljesen ugyanazt tudja, mint a nyomásfokozóval ellátott változata (PurePro M800P), amelyet olyan esetekben javasolt alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás 3 bar alatt van. Ugyanis,  ha túl kicsi a hálózati víznyomás, akkor megnövekszik a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége. A nyomásfokozó kivitel alkalmazásával ezt elkerülhetjük.

A PurePro M800 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db 12 lieters víztartály, 1 db tisztavíz csaptelep, és beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen), továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

Itt megtekinthető a Gépkönyv (beszerelési és használati útmutató) >>

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Szűrőbetétek:

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA és ÁNTSZ/NNK (69314-5/2021/KTEF ivóvízbiztonsági) engedéllyel rendelkezik.

Gyártó: PurePro USA Corp.

TIPP! 

  • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz >>
  • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis  készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz >>